Odd’s kommentarer fra nulløp 10.09.24

Mary og Thorleif 2 x 0!

Semfinalen trukket

«KJØKKENBORD»-DOBBEL PÅ EGGEMOEN !

Det er ikke så altfor ofte at de som deler kjøkkenbord begge stempler smultringtall. Det skjedde på Eggemoen i går der Mary Blikken og Thorleif Gravdahl kunne plassere kortene sine i øverste hylle. Det var Mary’s 7. fulltreff, og det betyr gullmerke. Thorleif har jo fylt opp med merker og krus i en lang karriere og dette var hans 51. smultringtall. Svein Brørby har hatt god flyt i sin andre sesong som nulløper og kunne notere årets fjerde og fem totalt som kvalifiserer til sølvmerke. Den fjerde nullen på Eggemoen var det Jan Kristoffersen som sto for og det var hans 13. I det som vel kan betegnes som «nedbør light» rådet den gode sosiale stemningen blant de 71 som i egnede tekstiler tok seg ut i den klassiske

«bankløypa». I god Cuptradisjon ble det foretatt «live trekning» for semifinalekampene på Børdalsmoen .Det var en godt «resirkulert» kvartett som trådte fram og bidro i trekningen som endte med følgende utfall:

Gunnar Kvifte mot Magne Hansen og Svein Brørby mot Karl Munkerud. Kommende tirsdag er det duket for skikkelig «slektstevne» på Eggemoen da Hytteplangeneral Jon Anders Kvisgaard og hans stab innbyr til høstens Bollefest. Dette er en happening som syder av sosialt velvære uansett hva værgudene varter opp med. Høstens høydare !